Kimchi workshopPoukážka
Tento workshop je určený pre všetkých nadšencov Kimchi (Kimchi z kapusty Napa).
Každý si pripraví svoje Vegan Mak Kimchi (krájané Kimchi).
Okrem toho preskúmame aj vedu a chémiu, ktorá stojí za prácou so živými kultúrami pri výrobe Kimchi.
Tiež si povieme o výhodách probiotík a dozviete sa dôležité tipy na dosiahnutie bezpečného a chutného fermentu.
-Každý účastník bude mať možnosť vyrobiť si vlastné Kimchi do sklenenej fermentačnej nádoby, ktorú si so svojim výrobkom aj vezme domov.
Čas trvania: 2,5h (17:00 - 19:30) stretávka 15min pred začatím workshop-u.
Kurz prebieha v skupine maximálne 8 ľudí.
V cene kurzu je zahrnuté:
-občerstvenie, (nealko nápoj, káva, minerálka,),
-fermentačná nádoba s prísušenstvom,
-Miesto konania: Stará Tržnica nám. SNP 25, Bratislava (moja výrobna)