Fermentácia

Vaše zdravie sa skrýva vo Vašich črevách Fermentované potraviny radíme medzi tzv. Funkčné potraviny, čo znamená, že neobsahujú žiadne chemické stabilizátori ani konzervačné látky. Fermentácia je kyslo - mliečne kvasenie, ktorého výsledkom je rad pre zdravie prospešných probiotických mikroorganizmov. Najznámejšie sú baktérie rodu Bifidobacterium a Lactobacillus. Ako všetci vieme, naše zdravie sídli v našom čreve, a probiotiká z fermentovaných potravín putujú práve tam a následne dokážu toto všetko:

 

Benefity

-zlepšenie funkcie nášho čreva

-obnova črevnej mikroflóry po antibiotickej liečbe

-prevenia proti určitým typom rakoviny -stimulácia našej imunity

-antioxidačný účinok. -bránia množeniu patogénnych mikroorganizmov aj kvasiniek

-udržujú optimálne pH v jednotlivých častiach nášho čreva

Toto všetko a o veľa viac sa skrýva v našich produktoch.